Drs. Anne-Jan Swieringa

Orthopedisch chirurg Anne Jan Swieringa is gepassioneerd over de orthopedie. Mensen weer in beweging krijgen en zelfredzaamheid bevorderen drijft hem. Bij een schouderprobleem kom je er achter hoe beperkend het is voor je eigen lichaamsverzorging, je werk en natuurlijk het sporten. Door heldere uitleg wat mogelijk is en dit te combineren met de wens van de patiënt kom je samen tot het best passende behandelingsplan.

Specialisatie in schouder operaties

Na jaren in een algemene praktijk met aandachtsgebieden van schouder, heup en knie behandelingen, kan ik mij bij Orthoparc met een gespecialiseerde team van medewerkers hier op focussen. Als schouderspecialist behandel ik het hele palet van schouderklachten door sportletsel met als gevolg instabiliteit en een peesscheur. Slijtage van de schouder, waardoor u pijn heeft en u uzelf niet meer kan aankleden of verzorgen is goed te behandelen met een schouderprothese. Deze operatie wordt vakkundig gepland op de computer voor een optimale maatvoering en positie van de prothese voor de individuele patiënt. Door de jarenlange ervaring met plaatsen van knieprothesen met PSI (patiënt specifiek instrumentarium) zorg ik, samen met het gespecialiseerde team van Orthoparc, voor constante kwaliteit.

Een versleten heup, die in aanmerking komt voor vervanging door een prothese, kan zowel via een voorste benadering als een achterste benadering worden geopereerd. In beide technieken is orthopeed Anne Jan Swieringa gespecialiseerd. Door de innovatie van instrumentarium is de spiersparende, voorste benadering de voorkeur vanwege de kortere revalidatie periode. Zo kunt u als patiënt weer vlot de dingen doen die u belangrijk vindt.

BIG nr. 49048201601

Contact