Skip to main content

Oefeningen op website

By 19 april 2021Geen categorie

Wordt u binnenkort geopereerd bij Orthoparc voor een nieuwe heup of nieuwe knie?

Sinds kort hebben we instructiefilmpjes op onze website staan, die u helpen bij lopen met krukken en de oefeningen die u mogelijk moet doen. Neem eens een kijkje op onze pagina’s voor herstel na een heupprothese en een knieprothese. Met deze filmpjes kunt u zien wat van u gevraagd wordt. De dienstdoende therapeut oefent de oefeningen ook met u tijdens uw opname. Zo wordt u optimaal voorbereid voor de periode van revalidatie thuis.

Helemaal goed voorbereiden op het herstel na de operatie? Oefen het kruklopen en de oefeningen van te voren! Dat maakt het toepassen ná de operatie makkelijker!

 

Hier heeft u een voorbeeld van een filmpje over het lopen met krukken: