Dagbehandeling

Voordelen van een operatie in dagbehandeling:

  • Direct naar huis
  • Geen overnachting in de kliniek of zorghotel
  • Sneller op de been
  • Kans op infecties zeer klein
  • Minder pijn door speciaal pijnprotocol

Indien een nachtverblijf in één van onze klinieken raadzaam of medisch noodzakelijk blijkt, zullen wij dit voor u inplannen.

LET OP: afhankelijk van uw verzekering/polis kunt u in dagbehandeling geholpen worden.

Zilveren Kruis en haar labels hebben in 2021 het dagbehandelingsconcept voor de knieprothese niet ingekocht. Dat betekent dat u nog steeds bij u terecht kunt maar dat er een overnachting wordt toegevoegd aan uw zorgtraject.

CZ heeft geen contract afgesloten met Orthoparc. Restitutieverzekerden kunnen terecht bij Orthoparc voor het dagbehandelingsconcept. Voor natura verzekerden wordt een overnachting toegevoegd aan het zorgtraject, met deze toevoeging is er geen eigen bijdrage voor de patiënt. Indien u natura CZ verzekerd bent en gebruik wilt maken van ons dagbehandelingsconcept dan wordt er een eigen bijdrage gevraagd. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw polis.

Klantcase

Heupprothese door Dr. Stephan Vehmeijer

Van de operatie door Dr Stephan Vehmeyer, ingeleid met een concertzaal muziekje, heb ik uiteraard niets van gemerkt, maar ik heb het gevoel dat deze uitstekend is gelukt. Ook de nazorg in de verkoever liet niets te wensen over. Optimaal is het bezoek tussen de operaties door van Dr Vehmeyer, naar alle patiënten met de vraag hoe gaat het. En ook het telefoon gesprek vandaag heb ik bijzonder gewaardeerd en deze persoonlijke aandacht van een specialist is in de huidige gezondheid zorg echt uitzonderlijk.

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer informatie over hoe wij werken in dagbehandeling of wilt u meer informatie over één van onze ingrepen? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

Neem contact op