Dr. Sander Koëter

Dr. Sander Koëter is vanaf oktober 2019 werkzaam bij Orthoparc. Zijn opleiding tot arts heeft hij gevolgd aan het Erasmus in Rotterdam. Als fanatiek wedstrijdroeier werd zijn interesse voor de orthopedie aangewakkerd en na zijn orthopedie stage in Amerika heeft hij besloten zich te specialiseren tot orthopedisch chirurg. Hij is opgeleid in Radboud Nijmegen, Rijnstate Arnhem en de Maartenskliniek. En heeft zich als orthopedisch chirurg verbonden aan het CWZ in Nijmegen.

Patella femorale chirurgie
Sander Koëter staat bij zijn collega’s  in Nederland bekend om zijn kennis en operatieve vaardigheden van het patellafemorale gedeelte van de knie. Hij heeft veel onderzoek hiernaar gedaan en begeleidt ook andere artsen in hun promotie onderzoeken.  Het verbeteren van de zorg is voor hem een belangrijk onderdeel van zijn vak en hij draagt daarin bij door het opzetten van verbeter trajecten en het ontwikkelen van scholingen.

Sander Koeter over zijn fascinatie voor de knie
Dat je met kleine  of grotere operatieve aanpassingen het verschil kan maken maakt mij een blij mens. Als mijn patiënten na de operatie hun knie weer goed kunnen gebruiken geeft mij dat voldoening. De tijd die ik aan mij patiënten kan besteden tijdens de spreekuren bij Orthoparc zorgen ervoor dat ik goed en duidelijk kan bespreken wat de mogelijkheden zijn om die verbetering  te realiseren.

BIG nr. 09053710701

Contact