Drs. Jacco Jenner

Drs. Jacco Jenner werkt sinds oktober 2019 bij Orthoparc als Orthopedisch chirurg. Zijn specialisatie tot orthopedisch chirurg heeft hij in Amsterdam en Utrecht gedaan. Hierna heeft hij zich vooral verdiept in de schouderchirurgie via een kijkoperatie en heeft zich hierin dan ook gespecialiseerd. Na zijn fellowship in de schouderchirurgie heeft hij zich  in 2012 CWZ in Nijmegen gevestigd.

Schouderklachten en Knieproblemen
Schouderklachten, waaronder sportletsels,  kunnen voor veel mensen erg beperkend zijn in hun dagelijks leven. Om optimale schouderzorg te kunnen verlenen werkt Jacco Jenner  als voorzitter van het Schoudercentrum Nijmegen veel samen met een groep andere vakspecialisten op gebied van de schouder. Naast de schouder is Jacco Jenner ook gespecialiseerd in (sportletsels van) de knie

Jacco Jenner over samenwerking met therapeuten
Bij Orthoparc werken we nauw samen met een partnernetwerk waarin fysio- en bewegingstherapeuten vertegenwoordigd zijn. De korte lijnen met de therapeuten is een belangrijk onderdeel dat er voor zorgt dat onze patiënten optimaal worden begeleidt bij hun herstel na een operatie.

BIG nr. 79057397101

Contact