Hierbij wil ik graag  mijn complimenten maken voor de uitstekende ontvangst, de verzorging voor de operatie en de verzorging na de operatie bij Orthoparc!
De dames en heren verplegers assistentes zijn zeer vakbekwaam en informatief. De verzorging was optimaal en persoonlijk. Ook de begeleiding van de fysiotherapeut Ton voor de eerste stappen na de operatie was uitstekend, en ook de informatie voor de toekomst.
Van de operatie door Dr Stephan Vehmeyer, ingeleid met een concertzaal muziekje, heb ik uiteraard niets van gemerkt, maar ik heb het gevoel dat deze uitstekend is gelukt. Ook de nazorg in de verkoever liet niets te wensen over. Optimaal is het bezoek tussen de operaties door van Dr Vehmeyer, naar alle patiënten met de vraag hoe gaat het. En ook het telefoon gesprek vandaag heb ik bijzonder gewaardeerd en deze persoonlijke aandacht van een specialist is in de huidige gezondheid zorg echt uitzonderlijk.

Kortom, mijn complimenten voor een uitstekende organisatie, zeer goed, met menselijke en vakbekwame medewerkers.

Hartelijke groet,

Fred Brom

Rapid Recovery-programma

Dezelfde dag nog naar huis

Bij het plaatsen van een heupprothese krijgt u een ruggenprik. Dit is onderdeel van het Rapid Recovery-programma dat wij toepassen. Hierdoor bent u na de operatie sneller op de been en kunt u direct gaan bewegen. De operatie duurt ongeveer 1 uur. U kunt dezelfde dag nog naar huis, maar het is als u wil mogelijk om te blijven overnachten.

Vraag meer informatie aan

Voordat u zich aan de heup laat opereren, moet u goed weten waarom een operatie nodig is, wat de operatie inhoudt en hoe het herstel na de operatie zal verlopen.

Neem contact op