“Sinds mijn 43ste had ik pijnklachten aan mijn linker knie. De laatste tijd was de pijn ook beperkend. Het was tijd voor actie! Al snel kwam ik terecht op de site van Orthoparc”. Via deze site plande ik een eerste consult bij dr. Boekhorst. Binnen een week kon terecht op de poli. Ik had flinke slijtage in mijn knie. Dr. Boekhorst heeft alle opties met mij besproken. Ik heb besloten dat ik geopereerd wilde worden: het was tijd voor een nieuwe knie. In mei 2018 kreeg ik een nieuwe knie . De revalidatie ging goed en ik kon snel weer dingen oppakken die ik voorheen moest laten. De operatie heeft mijn kwaliteit van leven duidelijk verbeterd: Orthoparc bedankt!

Rapid Recovery-programma

Dezelfde dag nog naar huis

Bij het plaatsen van een knieprothese krijgt u een ruggenprik. Dit is onderdeel van het Rapid Recovery-programma dat wij toepassen. Hierdoor bent u na de operatie sneller op de been en kunt u direct gaan bewegen. De operatie duurt ongeveer 1 uur. U kunt dezelfde dag nog naar huis, maar het is als u wil mogelijk om te blijven overnachten.

Vraag meer informatie aan

Voordat u zich aan de knie laat opereren, moet u goed weten waarom een operatie nodig is, wat de operatie inhoudt en hoe het herstel na de operatie zal verlopen.

Neem contact op