Gewoon weer wandelen

Home Heup

Heup

De heup speelt een belangrijke rol bij het bewegen en stabiliseren van ons lichaam. Orthoparc is een gespecialiseerde heupkliniek en wij weten hoe belangrijk het is om vrij en zonder belemmeringen te kunnen bewegen. Je kunt bij ons terecht voor de diagnose en behandeling van heupgerelateerde klachten.  Alles is erop gericht om de beste resultaten te behalen voor jou, met zo min mogelijk belasting.  Zo kun je snel weer volledig mobiel zijn.

Heupklachten

Heupklachten worden vaak veroorzaakt door het kraakbeen dat in of rondom de heup gedeeltelijk versleten of kapot is. Pijn en stijfheid zijn het gevolg en dit kan het dagelijks functioneren behoorlijk beperken.

Heupoperaties

Orthoparc voert operaties aan de heup uit in dagbehandeling. Dat betekent dat je na de operatie dezelfde dag naar huis kunt. Deze behandelmethode maakt een heupoperatie minder belastend. Je ervaart minder pijn en kunt direct al bewegen. 

Nazorg

Ook ná de behandeling blijven we goed voor je zorgen. Na thuiskomst uit de kliniek, blijven wij bereikbaar voor vragen of als je je zorgen maakt. Pas na de laatste controle, als je helemaal tevreden bent, nemen we afscheid van elkaar.