Gewoon weer fietsen

Home Knie

Knieklachten

Wat zijn je knieklachten?

Als je knieklachten hebt kan dit je erg beperken in je dagelijkse leven. Bij Orthoparc helpen we je snel en goed zodat je zonder pijn en beperkingen gewoon weer kunt bewegen. De artsen van Orthoparc zijn gespecialiseerd in de behandeling van orthopedische klachten. Je kunt bij ons snel terecht voor zowel je eerste afspraak als de behandeling.

Heb je knieklachten en wil je graag een afspraak met een van onze orthopedische chirurgen? Nadat jouw huisarts ons een verwijzing heeft gestuurd nemen wij contact met je op om een afspraak bij ons te plannen op een moment dat het jou uitkomt.

Voor welke knieklachten kun je bij ons terecht?

Je kunt bij onze gespecialiseerde kniekliniek terecht voor verschillende soorten knieproblemen. Of je nu last hebt van artrose, een gescheurde meniscus of een andere knieblessure, onze orthopedische chirurgen hebben de specialistische kennis om de juiste behandeling uit te voeren. Je kunt bij ons terecht voor een versleten knie, meniscusproblemen, (kruis)bandblessures of knieschijfklachten.

Knieklachten

Je kunt bij onze gespecialiseerde kniekliniek terecht voor verschillende soorten knieproblemen. Of je nu last hebt van artrose, een gescheurde meniscus, of een andere knieblessure, onze orthopedische chirurgen hebben de specialistische kennis om de juiste behandeling uit te voeren:

Knieoperaties

Orthoparc is volledig gespecialiseerd in klachten van de gewrichten operaties aan de knie  in dagbehandeling. Dat betekent dat je na de operatie dezelfde dag naar huis kunt. Deze behandelmethode maakt een knieoperatie minder belastend. Je ervaart minder pijn en kunt direct al bewegen. 

Nazorg

Ook ná de behandeling blijven we goed voor je zorgen. Na de operatie moet je herstellen en revalideren. Pas na de laatste controle, als je helemaal tevreden bent, nemen we afscheid van elkaar.