Goed team!

Henk Smith op 30 oktober 2023

Het team geeft heel goede informatie zowel bij de receptie, de intake, de anesthesie, ok assistentes, chirurg, recovery, fysio en checkout. Dat zelfs de receptie bij binnenkomst vroeg of ik HenkSmith was gaf een warm gevoel. Helaas was ik een beetje gestressed dus heb niet alle namen onthouden nadat iedereen zich netjes had voorgesteld.iedereen doet z’n best om de stress te verminderen, maar voor de patient is het toch een onzekere situatie.

 

De nazorg is perfect geregeld via de Care app, die je dagelijks zo persoonlijk mogelijk benadert met vragen. Wil je toch iemand aan de lijn dan is dat zo geregeld.

 

Het enige dat mij wat tegenvalt is de spierpijn na een rustperiode, maar ook dat gaat nu een week na de operatie een stuk beter. De thuis fysiotherapeut was zeer te spreken over de wondhechting zonder krammen en bloedingen. Daar zie je in de toekomst weinig van, was zijn opmerking. De pleister zit er nog steeds op zelfs na een paar lange douchebeurten. Traplopen in de kliniek werd heel duidelijk uitgelegd met duimpje omhoog en duimpje naar beneden, zodat je dat eenvoudig onthoudt. Bij de checkout was het goed dat m‘n vrouw erbij was, want zij kan nu nog beter de baas zijn, want ik wil al snel veel te veel, wat niet verstandig is.

 

Mijn algemene indruk is dus heel goed door een prima samenwerking in het team.

Meer ervaringen lezen