Home Over ons Patiëntervaringen Ook linker knie geopereerd bij Orthoparc

Ook linker knie geopereerd bij Orthoparc

Herman Lutke Schipholt op 16 februari 2023
In de fysio/manuele therapie praktijk van mijn zoon, waar ik nog wat help als manueel geneeskundige, heb ik heel veel post-operatieve totale knieprotheses gezien. Het viel op dat het bij veel mensen niet helemaal goed was gegaan, met daardoor langdurige revalidatie.

Fantastisch, geen zeurderige pijnen meer en heb mijn stabiele knieën weer terug.

Toen het mijn beurt was voor een totale knieprothese ben ik gaan onderzoeken welke mogelijkheden er waren . Ik kwam al snel op de signature-methode, bij Saskia Boekhorst ( orthopedisch chirurg ) , in Orthoparc uit. De eerste indruk was al super en alle vervolgafspraken en uit te voeren handelingen liepen strak gepland.

De rechter knie is in december 2021 geopereerd en binnen 2 maanden kon ik alweer mijn werkzaamheden gaan opbouwen. Een half jaar na de operatie kon ik weer mijn hele programma aan. Erg belangrijk hierbij is om dagelijks te oefenen op mobiliteit, kracht en conditie bij de fysiotherapie.

Op 2 februari 2023 is mijn linker knie geopereerd en weer viel de strakke maar plezierige begeleiding op van het team van Saskia Boekhorst en de goede nazorg van verpleging en fysiotherapie. Binnen 1 week kon ik al zonder hulpmiddelen, rond om het huis, lopen. In de praktijk van mijn zoon geven wij het advies om naar Orthoparc te gaan. Bedankt Saskia Boekhorst!

Meer ervaringen lezen