Home Over ons Patiëntervaringen Binnen vier maanden twee nieuwe knieën!

Binnen vier maanden twee nieuwe knieën!

Paul Bakker op 1 februari 2021
Op de operatiedag werd ik zeer vriendelijk ontvangen in de kliniek in Bosch en Duin. Er werd me nogmaals verteld wat er zou gaan gebeuren die dag. Vlak voor de operatie had ik nog een gesprekje met de anesthesioloog en mevrouw Boekhorst kwam ook nog langs. Ze vroeg wat voor muziek ik wilde horen en vertelde dat ik na afloop goed moest gaan eten.

De operatiezaal leek een groot feest; uit alle hoeken schalde muziek van Abba. Er waren allemaal lieve mensen, die me op mijn gemak stelden.

Na een uur was de operatie klaar. Op de afdeling werd mij een fantastische maaltijd voorgeschoteld. Ik kreeg duidelijke instructies van de fysiotherapeut en de verpleegkundige vertelde me alles over de wondverzorging en medicatie. Om zes uur kon ik naar huis.

Kortom, op en top service. Het klopte allemaal.

Na een herstelperiode van vijf, zes weken met fysiotherapie en veel oefenen thuis, heb ik een controlefoto laten maken van de knie. De controleafspraak na zes weken was telefonisch. Ik gaf aan dat ik graag de andere knie ook wilde laten opereren. Een nieuwe intakeafspraak was zo gemaakt en de molen begon opnieuw te draaien. Wederom efficiënt en correct.

Ik kijk nu een week na het plaatsen van de tweede knieprothese terug op een voor mij goede beslissing. Binnenshuis kan ik al zonder krukken lopen, de oefeningen doe ik dagelijks trouw en iedere dag zie en voel ik vooruitgang.

Mijn waardering voor mevrouw Boekhorst en haar team zijn enorm groot en ik wil allen nogmaals danken voor de optimale behandeling en de snelheid waarmee alles gebeurd is.

Ik kan weer normaal gaan lopen, zonder pijn en instabiliteit.

Meer ervaringen lezen