Home Over ons Patiëntervaringen Na zes jaar eindelijk pijnvrij!

Na zes jaar eindelijk pijnvrij!

Rachel Wals op 2 november 2020
Na 6 jaar in het ziekenhuis te hebben gelopen en zij niks meer voor mij konden betekenen kwam ik bij Orthoparc terecht. De arts daar zag gelijk wat er aan de hand was en er werd ook direct actie ondernomen.
Ik ben in 5 maanden tijd aan beide knieën geopereerd.

Tijdens de eerste operatie was ik erg gespannen. De eerste keer dat ik überhaupt een operatie onderging, maar ik ben super goed ontvangen en alles wordt zo duidelijk uitgelegd. Bij orthoparc is het allemaal erg persoonlijk, waardoor ik mij al snel op m'n gemak voelde. Doordat ik een ruggenprik heb gekregen (viel me ook reuze mee) was ik wakker tijdens de operatie. We hebben eigenlijk over van alles zitten kletsen en hebben gelachen. Dit was heel fijn! Hierdoor vond ik mijn 2e operatie gelijk minder spannend.

De begeleiding van Maria Nijland is echt top! Wanneer ik vragen had kon ik haar altijd mailen of bellen. Ze is lief en heel goed in haar vak! Ben heel blij met dokter Nijland als arts.

Nu weet ik hoe mijn knieën ook kunnen voelen. Ik ben er nog niet helemaal, maar ga nu met de fysio aan de slag. Maar het herstel loopt goed en ik ben eindelijk na 6 jaar bijna van mijn pijn af! Nu kan ik weer lekker wandelen met mijn 2 hondjes, pijnvrij acteren en ik kan niet wachten om ook weer mijn modellenwerk op te pakken.

Top team, dokter Nijland is de beste!

Bedankt ?
Rachel Wals

Meer ervaringen lezen