Home Over ons Nieuws Een geslaagd bezoek aan een van onze partnerpraktijken!

Een geslaagd bezoek aan een van onze partnerpraktijken!

Afgelopen woensdag is Matthijs, fysiotherapeut van Orthoparc, bij VianenFysio op kennismaking geweest. Orthoparc bezoekt veel van deze praktijken waar we een samenwerking mee hebben. Voor het overzicht van onze partnerpraktijken, kijk dan op deze pagina. Tijdens deze bezoeken wordt de samenwerking besproken en wordt er gekeken naar de toekomst. We worden altijd met enthousiasme ontvangen in de praktijken!

Meekijken bij heup- knieoperatie

Naast het bezoeken van de partner-praktijken door Orthoparc, stimuleren we het meekijken van partners bij de operaties. Hierdoor kan er nog inhoudelijker met de specialist gesproken worden en zijn de fysiotherapeuten goed op de hoogte van onze behandelmethodes. Laagdrempelige communicatie en korte lijnen vinden wij belangrijk en zal de patiëntenzorg verbeteren.

Orthoparc verricht knie- heupoperaties in dagbehandeling. Dit betekent dat je als patiënt na de operatie dezelfde dag naar huis kan. Deze behandelmethode maakt en knie- of heupoperatie minder belastend en verloopt het herstel soepeler.

Meer informatie

Om bij ons behandeld te worden heb je een verwijzing nodig van je huisarts. Met een verwijzing kan je afspraak maken of contact met ons opnemen op 088 – 89 100 10.