Home Over ons Nieuws Oproep leden cliëntenraad

Oproep leden cliëntenraad

Helpt u onze zorg nog beter te maken?

Orthoparc Nederland is één van de klinieken opgericht door Sandstep Healthcare. Een innovatieve en snel groeiende organisatie die naast Orthoparc ook CosMed Kliniek, Medical Parc, Gender Clinic en HandsOnCare heeft opgestart. De zorg die binnen deze klinieken wordt geboden moet volledig aansluiten bij de behoeften van patiënten en cliënten. Met behulp van de ervaring van patiënten en cliënten wil Sandstep Healthcare de kwaliteit van zorg verbeteren. Patiënten en cliënten kunnen namelijk door middel van de cliëntenraad invloed uitoefenen op de kwaliteit van zorg. Sandstep Healthcare zal starten met een nieuw te vormen cliëntenraad. Hiervoor zijn zij op zoek naar vier leden.

Wat kunt u verwachten?

  • De overleggen vinden 3 á 4 keer per jaar plaats
  • De fysieke bijeenkomsten worden georganiseerd in het midden van het land, in het pand in Bosch en Duin. Hier wordt gezorgd voor koffie en wat lekkers
  • Indien gewenst of noodzakelijk kunnen de overleggen ook digitaal plaatsvinden
  • Leden van de cliëntenraad kunnen rekenen op een onkostenvergoeding
  • U gaat onder andere in gesprek met de operationeel directeur en de manager Kwaliteit en Veiligheid

Iets voor u?

Heeft u ideeën over hoe de (orthopedische) zorg beter kan? Wilt u graag, vanuit uw eigen ervaring, meedenken hoe veranderingen doorgevoerd kunnen worden? Laat uw stem dan horen. U krijgt alle ruimte om hier invulling aan te geven binnen de cliëntenraad. Wilt u meer informatie, of u opgeven? Dan kan bij bij Vanessa van Vliet, manager Kwaliteit en Veiligheid. Stuur een mail naar v.vanvliet@orthoparc.nl. Telefonisch is ook mogelijk, u kunt haar bereiken op 06-52611212.

We horen graag van u!