Home Over ons Nieuws Orthopedie zonder wachtlijst in Rozendaal

Orthopedie zonder wachtlijst in Rozendaal

 In oktober 2019 is Orthoparc Rozendaal uitgebreid met een team van 7 ervaren orthopedisch chirurgen. Patiënten kunnen zonder wachtlijst terecht voor onder andere heup-, knie- en schouderoperaties, vergoed door de zorgverzekering.

Orthoparc Rozendaal levert kwaliteitszorg op het gebied van orthopedie, zoals het plaatsen van een heup- , knie of schouderprothese. Ook hoogwaardige hand-pols-chirurgie is mogelijk. Patiënten kunnen daarnaast bij Orthoparc terecht voor de behandeling van sportletsel aan de knie; zoals meniscus en kruisbandletsel, aan de heup; zoals labrum letsel en impingement afwijkingen,  en voetproblemen. Het orthopedisch zorgaanbod wordt vergoed door de zorgverzekering.

Snel herstel
Orthoparc in Rozendaal heeft 3 volledig uitgeruste operatiekamers die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door de kleinschalige opzet is er veel persoonlijke aandacht voor de patiënt.  Bovendien hoeven patiënten na hun operatie niet lang bij Orthoparc te blijven. Wie een operatieve ingreep ondergaat kan meestal nog dezelfde dag naar huis. Door de combinatie van gerichte pijnstilling met een beweegprogramma zijn patiënten snel op de been.

Team
Het behandelteam in Rozendaal wordt per 1 oktober 2019 versterkt door de orthopedisch chirurgen Epyng Hu, Justus Jansen, Jacco Jenner, Sander Koëter, Paul Schwering en Siebren Tigchelaar; per 1 januari 2020 volgt orthopeed Enrico De Visser. De orthopeden bieden het volledige pakket aan orthopedische zorg, van spreekuur tot operaties.

Plastisch chirurg Wim Theuvenet verzorgt de beoordeling en behandeling van hand en pols afwijkingen.

Zonder wachtlijst
De regio Arnhem-Nijmegen kampt met wachtlijsten voor orthopedische zorg. Door uitbreiding van haar zorgaanbod wil Orthoparc bijdragen aan een oplossing. Patiënten krijgen de mogelijkheid om direct geholpen te worden, zonder wachtlijst.