Skip to main content

Welkom bij Orthoparc Bosch en Duin

Bij onze vestiging in Bosch en Duin kunt u terecht voor zowel spreekuren als de operatie. Ook vinden hier na de operatie de eerste oefeningen plaats, onder begeleiding van één van onze therapeuten. Op deze locatie helpen onze specialisten u graag bij knie- en heupklachten. De poliklinische en behandelkamers vindt u aan de achterzijde van het pand, de operatiekamers bevinden zich aan de voorzijde van het pand.

Operaties in dagbehandeling

Wanneer één van onze orthopedisch chirurgen een operatie bij u uitvoert dan is dit in principe altijd in dagbehandeling. Het grote voordeel van een operatie in dagbehandeling is dat u op de dag van de operatie direct naar huis mag en ’s avonds in uw eigen bed slaapt. Bovendien bent u weer sneller op de been, is de kans op infecties zeer klein en heeft u minder pijn dankzij ons speciaal pijnprotocol.

Onze experts in Bosch en Duin

Orthopedisch chirurg

Drs. Saskia Boekhorst

Orthopedisch chirurg drs. S.J.J. (Saskia) Boekhorst is haar medische carrière begonnen als tropen- en spoedeisende hulp arts. In 2012 heeft ze haar opleiding tot orthopedisch chirurg succesvol afgerond.

“Tijdens mijn opleiding begon mijn liefde voor het kniegewricht. Het feit dat we in onze westerse medische wereld een kniegewricht volledig kunnen vervangen, fascineert me enorm en geeft me veel voldoening.”

Saskia Boekhorst heeft zich gespecialiseerd in knieprothesiologie met de uitlijning middels MRI van de gehele beenas en 3D geprinte mallen( firma zimmerbiomet, Signature/Vanguard). Door de mal is de operatieduur korter en de schade aan het weefsel minder. Ze doet al ruim 7 jaar alle knieprothesiologie met deze methode. Landelijk is zij bij de top 3 van de grootste gebruikers en in Europa hoort zij bij de top 10 van orthopedisch chirurgen die deze innovatieve operatietechniek het meeste toepassen. En dat doet zij elke dag met zeer veel passie.

Sinds 1 juni 2017 is zij verbonden aan Orthoparc, kliniek voor innovatieve orthopedie.

Knieprothese in dagbehandeling.

Voor het plaatsen van een knieprothese in dagbehandeling maken we bij Orthoparc gebruik van het Rapid Recovery concept. Drs. Saskia Boekhorst stond aan de wieg van deze ontwikkeling en geniet er nog dagelijks van als de door haar zojuist geopereerde patiënten zich zo goed voelen dat ze direct postoperatief kunnen mobiliseren om zodoende zo snel mogelijk verder te kunnen herstellen in de eigen vertrouwde omgeving.

Kwaliteit van leven
Het doel is dat we hiermee mensen hun kwaliteit van leven kunnen teruggeven met zo min mogelijk impact voor hun algemene conditie en spierkracht. Bij Orthoparc heb ik de kans gekregen om het hele proces voor de patiënt in te richten naar voorbeeld van de heupprothesiologie in dagbehandeling door Dr. Vehmeijer en daar ben ik nog dagelijks dankbaar voor. Ik heb bij elke stap nagedacht hoe het zou moeten gaan als ik zelf de patiënt was.

Sfeer, contact, vertrouwen, kwaliteit en laagdrempeligheid zijn hierbij sleutelwoorden. We horen van patiënten terug dat het een enorme meerwaarde geeft om op deze manier behandeld te kunnen worden.

Locatie: Bosch en Duin
BIG nr. 09050252901

Team

Drs. Saskia Boekhorst biedt u in Bosch en Duin het volledige pakket aan orthopedische zorg, van spreekuur tot en met de operatie.

Geen wachtlijst

De zorg die wij leveren wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Vanwege onze innovatieve en effectieve zorgfocus werken wij zonder wachtlijst. Uw operatie kan daarom al binnen twee tot vier weken plaatsvinden.

Specialismen Orthoparc Bosch en Duin

  • Heupchirurgie
  • Totale heupprothese (voorste benadering)
  • Knieprothesiologie
  • Meniscusoperatie

Contactgegevens

Adres

Orthoparc Bosch en Duin
Biltseweg 14
3735 ME  Bosch en Duin
088-89 100 10
info@orthoparc.nl

Routebeschrijving

Klik hier om de routebeschrijving te starten via Google Maps

Onze kliniek