Welkom bij Orthoparc Rozendaal

Orthoparc Rozendaal levert kwaliteitszorg op het gebied van orthopedie, zoals het plaatsen van een heup- , knie of schouderprothese. Ook hoogwaardige hand-pols-chirurgie is mogelijk. Patiënten kunnen daarnaast bij Orthoparc terecht voor de behandeling van sportletsel aan de knie; zoals meniscus en kruisbandletsel, aan de heup; zoals labrum letsel en impingement afwijkingen, en voetproblemen. Het orthopedisch zorgaanbod wordt vergoed door de zorgverzekering.

Snel herstel

Orthoparc in Rozendaal heeft 3 volledig uitgeruste operatiekamers die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door de kleinschalige opzet is er veel persoonlijke aandacht voor de patiënt.  Bovendien hoeven patiënten na hun operatie niet lang bij Orthoparc te blijven. Wie een operatieve ingreep ondergaat kan meestal nog dezelfde dag naar huis. Door de combinatie van gerichte pijnstilling met een beweegprogramma zijn patiënten snel op de been.

Onze experts in Rozendaal

Orthopedisch chirurg

Dr. Enrico de Visser

Vanaf 1 januari 2020 zal Dr. Enrico de Visser zich aansluiten bij het team Orthopeden van Orthoparc. Hij is daarnaast ook werkzaam bij het CWZ in Nijmegen. Zijn opleiding tot orthopedisch chirurg deed hij bij het Radboudumc, St. Maartenskliniek en Rijnstate. Dr. Enrico de Visser is in 2003 gepromoveerd aan de Katholieke Universiteit te Nijmegen op het proefschrift “The control of posture and gait after limbsaving surgery”.

Specialisatie in heupchirurgie
Na een fellowship Kinderorthopedie in Duitsland België heeft drie jaar gewerkt als staflid in de St. Maartenskliniek te Nijmegen met als aandachtsgebied heupafwijkingen en kinderorthopedie. In de St Maartenskliniek en het Rijnstate ziekenhuis heeft hij zich verder gespecialiseerd in afwijkingen aan de heup en de behandeling daarvan. Hierdoor is hij nu een gespecialiseerd heupchirurg geworden die het hele palet van behandelingen van heupafwijkingen beheerst. Zijn aandachtsgebieden zijn oa. heupprotheses en revisies van heupprotheses, heuparthroscopie en chirurgische dislocatie van de heup.

Enrico de Visser over heupafwijkingen
Samen met de patiënt met heupafwijkingen wil ik zoeken naar een oplossing die ook op lange termijn verbetering van kwaliteit van bewegen geeft. Bij Orthoparc heb ik de mogelijkheid om zonder wachtlijsten mijn patiënten de beste behandeling te geven.

Locatie: Rozendaal
BIG nr. 49046630701

Orthopedisch chirurg

Dr. Siebren Tigchelaar

Dr. Siebren Tigchelaar werkt vanaf oktober 2019 voor Orthoparc en is tevens verbonden als orthopedisch chirurg aan het CWZ in Nijmegen. Hij is na het afronden van zijn opleiding tot arts in Nijmegen in 2008 opgeleid tot orthopedisch chirurg in het Radboud Universitair Medisch Centrum en de Sint Maartenskliniek. Hij heeft zich inmiddels gespecialiseerd in orthopedische traumatologie, heup- en knieproblematiek.

Specialisatie in aandoeningen van de knieschijf
Gedurende zijn opleiding heeft hij zich specifiek toegelegd op aandoeningen van de knieschijf waar hij in het Radboud UMC en het Canisius ziekenhuis onderzoek naar heeft verricht. Hij is hierop in 2017 gepromoveerd met het proefschrift: Patellofemoral Disorders; Causes, Diagnosis, Treatment.

Siebren Tigchelaar over knieklachten
Ik zie veel patiënten met problemen van hun knieschijf. Vaak hebben ze al een aantal artsen bezocht zonder effect, maar vaak is hun probleem met moderne technieken en inzichten goed te behandelen. Het is mijn overtuiging dat duidelijkheid en professionaliteit hand in hand gaan. Bij Orthoparc kan ik de tijd nemen om mijn patiënten goed uit te leggen wat ik voor hen kan betekenen.

Locatie: Rozendaal
BIG nr. 39066586301

Orthopedisch chirurg

Drs. Epyng Hu

Dr. Epyng Hu werkt sinds oktober 2019 voor Orthoparc. Hij is opgeleid tot allround orthopedisch chirurg in het Radboudziekenhuis te Nijmegen. In 1996 is hij als orthopedisch chirurg gestart in het Elisabeth ziekenhuis te Tilburg en in 2000 teruggekeerd naar het CWZ, waar hij het oudste lid is van de maatschap Orthopedie.

Allround orthopedisch chirurg
Op gebied van orthopedie is Epyng Hu thuis op alle vlakken van de orthopedie, maar heeft een aantal aandachtsgebieden zoals knieblessures bij sporters en heupprothesiologie.

Epyng Hu over knieblessures
Als gecertificeerd arts voor het betaalde voetbal zie ik veel sportletsels aan de knie. Ik heb daardoor veel ervaring in de kruisbandchirurgie. Ik vind het een voordeel dat mensen met knieletsel bij Orthoparc snel terecht kunnen.

Locatie: Rozendaal
BIG nr. 19021694001

Team

Het behandelteam in Rozendaal bestaat per oktober 2019 uit de orthopedisch chirurgen Epyng Hu, Siebren Tigchelaar en orthopeed Enrico De Visser. De orthopeden bieden het volledige pakket aan orthopedische zorg, van spreekuur tot operaties.

Zonder wachtlijst

De regio Arnhem-Nijmegen kampt met wachtlijsten voor orthopedische zorg. Door uitbreiding van haar zorgaanbod wil Orthoparc bijdragen aan een oplossing. Patiënten krijgen de mogelijkheid om direct geholpen te worden, zonder wachtlijst.

Contactgegevens

Adres

Orthoparc Rozendaal
Rosendaalselaan 30
6891 DG Rozendaal (Arnhem)
088-89 100 10
info@orthoparc.nl

Routebeschrijving

Klik hier om de routebeschrijving te starten via Google Maps

Onze kliniek