Skip to main content

Een orthopedische behandeling bij Orthoparc Nederland valt onder de verzekerde zorg, dit betekent dat uw zorgverzekeraar de kosten vergoed. Orthoparc heeft contracten met alle zorgverzekeraars, informatie hierover vindt u op onze vergoeding en verwijzing pagina.

Passantentarieven Orthoparc

Wij zijn verplicht om transparant te zijn over de kosten voor onze behandelingen, deze kosten noemen we de passantentarieven. Ondanks dat wij verzekerde zorg leveren is het mogelijk om een behandeling op eigen initiatief en eigen kosten te starten. In dit geval gelden de passantentarieven. Deze tarieven verschillen van de tarieven die wij doorberekenen aan zorgverzekeraars in verband met prijsafspraken die wij met hen kunnen maken.

Passantentarieven 2023

In het overzicht hieronder ziet u per (orthopedische) behandeling om welk zorgproduct het gaat en wat de kosten voor deze behandeling zijn. U ziet ook terug hoe de kosten van onze behandelingen zich elk jaar ontwikkelen. Kiest u ervoor om buiten uw zorgverzekeraar om een behandeling bij ons te starten? Dan gelden deze passantentarieven. Na afloop van de behandeling ziet u dit bedrag terug op uw factuur.